Rengøring & vedligeholdelse

Overfladebehandling inden ibrugtagelse

Alle natursten (granit/kalksten/lava/marmor) skal overfladebehandles med Billeschou’s Vandbaseret Forsegler eller Akemi Superdark inden ibrugtagning. Superdark benyttes til Nero Assoluto med patineret overflade samt til Verde Guatemala. Alle andre typer natursten skal behandles med Billeschou’s Vandbaseret Forsegler.

Billeschou’s Vandbaseret Forsegler og Superdark er en specialimprægnering, der afviser vand, fedt og olie og har en lang levetid. I modsætning til forseglede sten, opretholder stenen sin evne til at ånde. Forsegleren har en smudsafvisende effekt, derfor er det nemmere at holde overfladen ren. De to typer forsegler er ufarlig i forbindelse med fødevarer, når produktet er hærdet helt op.

Vigtigt at vide om de to produkter: Super Dark og Billeschou’s Vandbaseret Forsegler må ikke kombineres i samme behandling. Det rigtige produkt bliver leveret sammen med bordpladerne.

Følg anvisningen på produktet og vær´ opmærksom på at overfladebehandlingen sker inden ibrugtagning, og også før bordplader fuges ved samlinger og imod væg.
Undgå at bruge for store mængder, pas på tørretid, og undgå produktskift.

Overfladebehandlingen skal typisk vedligeholdes et par gange årligt.
Bordplader i komposit og keramik/Dekton skal ikke overfladebehandles.

Almindelig rengøring

Til daglig rengøring anbefales en fiberklud, rent vand og neutral sæbe.
Polerede overflader kan med succes rengøres med glasrens og en tør klud.
Ajax og lignende anbefales til dagligt brug.

Vanskelige pletter

Billeschou’s Stenrens er speciel til rengøring/fedtfjernelse på granit/komposit og keramik. (Ikke marmor/kalksten & lava) Eddike kan anvendes til kalkfjernelse på granit/komposit og keramik ( ikke marmor/kalksten og lava).

Billeschous’s Milde Skurecreme er en skurecreme til vanskelige pletter og metalafsmitninger ( ikke at anvende på marmor/kalksten og Lava). Undgå den slibende grydesvamp, klorbaserede produkter, produkter med ph over 9, kaustisk soda, Cillit-Bang og lignende. Følg anvisningen på flasken.

Husk efterfølgende overfladebehandling af natursten.

Billeschou - Rengøring & Pleje

DU HAR SOM KUNDE MULIGHED FOR AT BESTILLE DINE PLEJE, RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSES PRODUKTER  ONLINE PÅ WWW.BSWEBSHOP.DK

Ellers kontakt os på e-mail: ordre@bsmarmor.dk eller tlf. +75 82 16 22

 


Læs mere om egenskaber eller vedligeholdelse af bordplader fra Billeschou Stenhuggerier. Klik på nedenstående links for at hente en pdf.

Bordplader · Egenskaber · Rengøring · Vedligehold

Rengøring og vedligehold – Komposit
Rengøring og vedligehold – Keramik
Rengøring og vedligehold – Granit
Rengøring og vedligehold – Marmor & Sandsten