PLEJE & VEDLIGEHOLD

PLEJE & VEDLIGEHOLD

Pas på det du holder af...

Til daglig rengøring anbefales en fiberklud, rent vand og neutral sæbe. Polerede overflader kan med succes rengøres med glasrens og en tør klud. 

Bestil din pleje og rengørings produkter på www.bswebshop.dk

Alle natursten (granit/kalksten/lava/marmor) skal overfladebehandles med Billeschou’s Vandbaseret Forsegler eller Akemi Super Dark inden ibrugtagning. Superdark benyttes til Nero Assoluto med patineret overflade samt til Verde Guatemala. Alle andre typer natursten skal behandles med Billeschou’s Vandbaseret Forsegler.

Billeschou’s Vandbaseret Forsegler og Super Dark er en specialimprægnering, der afviser vand, fedt og olie og har en lang levetid. I modsætning til forseglede sten, opretholder stenen sin evne til at ånde. Forsegleren har en smudsafvisende effekt, derfor er det nemmere at holde overfladen ren. De to typer forsegler er ufarlig i forbindelse med fødevarer, når produktet er hærdet helt op.

Vigtigt at vide om de to produkter: Super Dark og Billeschou’s Vandbaseret Forsegler må ikke kombineres i samme behandling. Det rigtige produkt bliver leveret sammen med bordpladerne.

Når Billeschou foretager montering behandles bordpladen med plejemiddel 24 timer efter fuger er hærdet. Undgå venligst støvende arbejdsgange og berøring inden da. Overfladebehandlingen skal typisk vedligeholdes et par gange årligt. Bordplader i komposit og keramik/Dekton skal ikke overfladebehandles.

ALMINDELIG RENGØRING
Til daglig rengøring anbefales en fiberklud, rent vand og neutral sæbe. Polerede overflader kan med succes rengøres med glasrens og en tør klud. Ajax og lignende anbefales til dagligt brug.

VANSKELIGE PLETTER
Billeschou’s Stenrens er speciel til rengøring/fedtfjernelse på granit/komposit og keramik. (Ikke marmor/kalksten & lava) Eddike kan anvendes til kalkfjernelse på granit/komposit og keramik ( ikke marmor/kalksten og lava).

Billeschous’s Milde Skurecreme er en skurecreme til vanskelige pletter og metalafsmitninger (Må ikke at anvendes på marmor/kalksten og Lava). Undgå den slibende grydesvamp, klorbaserede produkter, produkter med ph over 9, kaustisk soda, Cillit-Bang og lignende. Følg anvisningen på flasken.

Husk efterfølgende overfladebehandling af natursten.


 

Læs mere om egenskaber og vedligeholdelse af bordplader fra Billeschou under vores Downloads side.

Har du spørgsmål omkring rengøring og pleje produkter så kontakt os på e-mail: pleje@bsmarmor.dk

×

Billeschou Produkt Oversigt

×
Billeschou A/S