KONTAKT

billeschou a/s
- hvis du vil være stensikker...

Billeschou A/S

KUN SALG VIA FORHANDLERE
Du finder alle vores kontakt oplysninger her på siden. Du er naturligvis også velkommen til at benytte vores kontakt formular.

Hovedkontor

Billeschou A/S
Islandsvej 2 – DK 7100 Vejle
Tlf: +45 75 82 16 22
E-mail: Billeschou@bsmarmor.dk

Rens, pleje og vedligehold

Har du spørgsmål vedrørende rens, pleje og vedligehold? – Så se evt. mere på vores “Pleje & Vedligehold” side. På vores Downloads side, finder du brochure og vejledninger omkring rengøring og pleje af forskellige Billeschou produkter. Du kan også købe dine rens, pleje og vedligeholdelses produkter på: www.bswebshop.dk

Kom i kontakt med den rette afdeling

Vælg en af nedenstående e-mailadresser

Ordre: ordre@bsmarmor.dk
Faktura: faktura@bsmarmor.dk
Pleje: pleje@bsmarmor.dk
Service: service@bsmarmor.dk

Åbningstider

Åbningstid og telefontid

Mandag-torsdag 08:00 – 16:30
Fredag 08:00 – 16:00

Ønsker du at sælge noget

Vil du sælge kuglepenne, rengøring, kopipapir eller andre generiske varer så spild ikke din tid på os, med mindre du har noget anderledes at tilbyde. Har du derimod et konkret produkt, du tror, kan skabe værdi for os, et forslag til et partnerskab eller noget andet, så skriv direkte til os – vi foretrækker dialog på mail fremfor telefon.
Kim Clausen
Kim Clausen
29. Januar, 2023
Helt igennem fantastisk og professionel virksomhed. Var med til godkendelse af bordplade. Kanon service af fagfolk der ved noget om materialet. Kan kun anbefale Billeschou A/S som bordplade leverandør.
søren skovbo
søren skovbo
19. December, 2022
Kompetent bordpladeproducent. Imødekommende personale der med stor ekspertise udfører opgaver efter forskrifterne.
Merete Andersen
Merete Andersen
8. December, 2020
Har lige haft en super god service fra Billeschou a/s Vejle. Har haft min composit bordplade i 5 år, har ikke været tilfreds, da der kom flere og flere pletter på bordpladerne, som jeg ikke kunne fjerne. Talte med Lennart fik super og profesionelle råd ang. rengøring og pleje. Efter en halv time hvor brug af produktet “Mild skure creme” fra Billeschou og ufarvet husholdningseddike blev anvendt er problemet løst, pladen er som ny. Tænk 5 års med med ærgrelse, kunne jeg ha’ været foruden, hvis køkkensælgeren havde givet ordentlig vejledning. Min anbefaling er: Kontakt Billeschou A/S, hvis du mangler råd til vedligehold. Deres produkt fejler ihvertfald ikke noget. Service i top !!!!!!!
Maiken Maria Vibede
Maiken Maria Vibede
9. Februar, 2020
Genialt god service og de fedeste stenplader vi har kunne finde.

© 2023 Billeschou A/S

×

Oversigt

×
Billeschou A/S