Billeschou A/S - Integral vask

Integral vask

posted in: Ikke-kategoriseret | 0

Integral vask, så er det Billeschou…

Integral vask og generelt integreret vaske er en af Billeschous helt store spidskompetencer. Vi er spcialister og fagfolk med en bred know-how omkring vaske, og med en endnu større erfaring, når det drejer sig om materiale kendskab. Billeschou A/S bragte integral vask -og montagen til Danmark, og laver det bl.a i special udvalgte Blanco modeller, men tilbyder også planlagte og underlimet vaske i langt de fleste bordplader. Ønsker du som slutbruger en bordplade med Iintegral vask, så besøg din køkkenforhandler eller få en snak med din køkkenkonsulent om mulighederne.

Vi anbefaler at bruge en speciel rengørings-pakke med skuremiddel og slibepads, som er udviklet til solid surface vask denne kan købes i den lokale køkken-forretning der forhandler solid surface/Corian.

Hvad er integral vask?

Vask og bordplade er skåret i smig så der er en minimal synlig overgang mellem bordplade og vask. Mærker man på vasken og pladen vil det føles som om det går ud i ét. Fasen i en integralvask vil ligge på 6mm +/- 2mm. I Subline 700 kan større afvigelser forekomme.

Det er ikke muligt at lave integralvask i følgende materialer: 12mm komposit, alle materialer under 12mm tykkelse, marmor (med undtagelse af Jura Polar Blau, Verde Guatemala og Blanc Clair), River washed og Bush hammered overflader samt Pietra Lavica.

Læs mere om vasketyper og integral vaske her.