Billeschou’s Historie

L. M. Billeschou’s Stenhuggerier A/S blev grundlagt i 1867 af familien Billeschou. Virksomheden, som på daværende tidspunkt var et lille stenhuggerværksted i Vejle by, har været drevet i flere generationer af familien Billeschou.
I 2002 blev stenhuggeriet overtaget af Lars Møller, som er den anden ejer uden for Billeschou familien, der har ejet og drevet virksomheden. De første 125 år beskæftigede virksomheden sig næsten udelukkende med salg og produktion af gravsten, fliser, monumenter, skulpturer og andre produkter inden for samme kategori. Over de seneste 25 år har virksomheden flyttet sig over til næsten udelukkende at producere køkken- og badbordplader til de førende køkkenproducenter i Danmark. Dette resulterede i, at virksomheden i 2006 flyttede bordpladeproduktionen til større faciliteter i industriområdet i Vejle.
Som følge af transformeringen fra at være et stenhuggerværksted til primært at være en bordpladeproducerende virksomhed, skiftede virksomheden i 2015 navn fra L. M. Billeschou’s Stenhuggerier A/S til Billeschou A/S.
I dag er virksomheden fortsat en familieejet virksomhed, der er ejet af Jesper og Claus Møller.

Fokus og udvikling
Hos Billeschou A/S ønsker vi konstant at have fokus på, at vores kunder kan levere det bedste produkt til slutbrugeren. Dette gør vi bl.a. ved at have konstant fokus på kvalitet, fleksibilitet, service og høj leveringssikkerhed. I samarbejde med vores kunder ønsker vi at skabe en innovationskultur, som sikrer, at markedet konstant udvikles.

B to B salg

Billeschou A/S Vejle arbejder kun som underleverandør for køkkenbranchen i Danmark.

Køb af vores produkter kan kun ske ved henvendelse til en af vores forhandlere, der er angivet her på hjemmesiden under FIND FORHANDLER. Linket kan finde i toppen af hjemmesiden.

Før produktionsstart er det  altid muligt at se og godkende råvaren.

Service afdeling

Direkte kontakt til Billeschou´s serviceafdeling.

Har du spørgsmål til vedligeholdelse/rengøring/pleje eller måske noget helt andet, kan du altid kontakte os for et godt råd via siden her. Kontakt os direkte via en mail, lige her: Service afd.

PDF servicerapport